Elektriker vanløse

Elektriker vanløse med rimelige priser

Indhent et tilbud

Elektriker Vanløse

Professionel elektriker i Vanløse

KBH EL Service er et landsdækkende elektriker firma, der har kompetente elektrikere, som hver især er specialiseret i sine egne respektive områder. Det betyder for dig som kunde, at den elektriker der bliver sendt ud til din opgave altid vil have mange års erfaring i din opgave. Derfor er vi et oplagt valg, hvis du skal bruge en elektriker i Vanløse. Vi er som sagt landsdækkende og dækker selvfølgelig også andre områder. Der kan bl.a. disse nævnes: København, Valby, Nørrebro, østerbro og mange andre områder både på sjælland, Jylland og Fyn.

Gennem flere år har vi hjulpet mange af vores kunder i Vanløse og de har altid været glade for vores værdier, som blandt andet er:

  1. Høj kvalitet
  2. Fokus på kundeservice
  3. Rimelige priser

Vi har derfor også tilegnet os stor erfaring i de gængse el installationer, som findes i langt de fleste boliger i Vanløse. Det kan derfor vise sig, at være en stor fordel at benytte sig af KBH EL Service, hvis du har brug for en autoriseret elektriker i Vanløse

Serviceorienteret elektriker firma med fokus på kundetilfredshed og kvalitet

Som det erfarne elektriker firma vi er, ved vi at kundetilfredsheden er ekstrem vigtig. Vi har defor ekstra fokus på din tilfredshed med vores el arbejde og den el installatør, du får tildelt. Vores kunder er utrolig glade for den ekstra indsats vores elektrikere og el installatører gør for at gøre dig som kunde glad. Vi har mange afdelinger i Danmark, og som et landsdækkende elektriker firma, kan vi udover at være det ideelle valg som din elektriker vanløse, så kan vi også hjælpe dig med el arbejde, hvis du bor andre steder end København, Sjælland og omegn. Vi har også kunder i resten af landet.

Et samarbejde du kan glædes over

Vi tilstræber altid at give dig en god oplevelse og høj kvalitet. Vi efterstræber ydermere at give dig et resultat, som sikrer glæde mange år frem. Fordelene ved at vælge KBH EL Service som din elektriker er mange:

  • Over 6 års erfaring med elektriker opgaver
  • Autoriseret elektriker med spidskompetence i former for el arbejde
  • Høj kvalitet ved el installationer
  • Lokalkendte elektriker i hele landet, hvad enten du bor i Vanløse, Frederiksberg etc.
  • Rådgivning og vejledning fra kompetent el installatør

Udover disse fordele, så lever vi primært af mund til mund anbefalinger. Det er en fordel for dig som kunde, i og med det sikrer at vi går den ekstra mil for at få den tilfredse kunde. Du kan altid læse mere om vores anmeldelser på bunden af siden.

Det skal siges, at du altid kan få rådgivning, hjælp og vejledning helt kvit og frit, når du ringer til os. Så spørg os gerne om dine installationer, før vores arbejde påbegyndes. Spørgsmålene kan bl.a. lyde på: Hvad koster jeres elektriker ydelser? Får jeg noget garanti for jeres arbejde? etc. Spørgsmålene er mange, men vi kan helt sikkert komme med både gode råd og gode svar. Det koster ikke noget at spørge, men det kan koste dyrt at undlade.

Få udført el arbejde af en professionel el installatør

Det kan være fristende nogle gange lige at ordne stikkontakten selv, men det er ikke det værd og oftest kan dine el installationer både være til fare men også ulovlige. Så kontakt altid en autoriseret elektriker og få noget rådgivning samt vejledning. Vi tilbyder som sagt mere end gerne rådgivning og giver gerne et uforpligtende tilbud på din opgave. Så mangler du elektriker vanløse? Så kan du enten kontakte os via telefon, på mail eller via formularen. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ofte stillede spørgsmål vedr. valg af elektriker firma

Hvilket elektriker firma skal jeg vælge
Når du skal vælge et elektriker firma kan det være vigtigt at undersøge forskellige elektriker firmaer. Der er utrolig mange elektriker firmaer på Frederiksberg, og det kan derfor virke som et umuligt valg. Kvaliteten af de forskellige firmaet svinger også utrolig meget. Det samme gør prisen. Du skal også gøre dig tanker om, hvad der er vigtigst for dig. Er det at prisen er fordelagtigt, eller er det kvaliteten? Eller måske en kombination, hvor du får mest for pengene.
Hvordan ved jeg om elektriker firmaet er godt?
Når du har snakket med elektrikeren, så er det vigtigt du både stoler på din mavefornemmelse, men også kigger efter tidligere kunders oplevelse med firmaet. Du kan tjekke dem på trustpilot, facebook siden og deres google anmeldelser. Hvis du finder et elektriker firma, som har et par dårlige anmeldelser skal du ikke være helt skræmt. Det er ret normalt at et firma, som udfører 3-4 opgaver om dagen, en gang i mellem får nogle dårlige anmeldelser fra urimelige kunder. Det er også meget normalt, at der en sjælden gang begåes nogle fejl. Du skal dog holde øje med besvarelsen af de dårlige anmeldelser. Hvis du kan se at firmaet er løsningsorienteret og gerne vil have tilfredse kunder, er det endnu et godt tegn. Er de derimod barnlige, hånlige, patroniserende eller andet skal du holde dig langt væk.

Kunde Anmeldelser

God service. KBL EL Service er den du ringer til, hvis du skal bruge en elektriker i København. De kom til tiden, udførte arbejdet smukt. 5 stjerner her fra.

Abdul

Privatkunde

Fantastisk! Dejligt at blive mødt af et stort smil, når medarbejderen kommer forbi og til tiden, hvilket er sjælden fornøjelse med mine erfarringer. 5 stjerner her fra.

Oliver

Privatkunde

KBH EL Service har styr på deres fag og giver en god service med i købet. Det ser man ikke for meget af i lille Danmark. God service, god kvalitet - alt i alt en rigtig god oplevelse.

Frank

Forretningsejer

Der er styr på sagerne hos det her elektrikerfirma. De kender deres kram, kommer til tiden og tager fine priser for et godt stykke arbejde. KBH EL Service kan kun anbefales.

Morten

Privatkunde

Brug for en autoriseret Elektriker?

Kontakt os i dag for et gratis prisestimat