Elektriker i Valby

Autoriseret og serviceorienteret

INDHENT ET TILBUD

32 45 65 76

Elektriker valby, serviceorienteret og kvalitetsfokuseret

Vi har i over 6 år betjenet en del kunder i valby som aut. elektriker. Vores elektriker ydelser begrænser sig således ikke til Amager, København og andre områder. Vi betjener også kunder i Valby og er bekendt med både ældre københavns boligtyper i valby men også de lidt mere moderne boligtyper, som også er placeret i valby. Vi har bl.a. stået for en del installtioner bået i nybyggerierne i valby, men også får vedligeholdelse af de selv samme installationer. Vi har også stået for vedligeholdelse af el-installationer for ældre bygninger i Valby. Vi har derudover stået for installationer af sikkerhedssystemer, elektroniske sikkerhedsanlæg, el-anlæg, tjek af HPFI også kaldt fejlstrømsafbryder.

Døgnvagt elektriker også i valby – sørger for god service og hurtig betjening

Vores elektriker døgnvagt service gør  sig også gældende i valby. Er sikringen røget ved din HPFI fejlstrømsafbryder eller er det dit HFI anlæg? Så kan vi hurtigt udbedre fejlen, således du ikke sidder uden strøm i eksempelvis badeværelset. Vi har altså åbent 24/7, om det er fordi din sikring er røget eller andet, så kan vi være ude på ingen tid for at udbedre fejlen. Der er dog enkelte helligdage bl.a. Jul, hvor vi forbeholder os retten til at være sammen med vores familier. Ring ind eller skriv til os for at høre nærmere om vi kan komme ud til dig på det ønskede tidspunkt. Vi har altid næsten ingen telefonkø på trods af den store efterspørgsel vi bl.a. oplever i valby. Vi glæder os til at høre fra jer, hvis I har brug for en el installatør til jeres el installation. 

 

Elektriker – lokal kvalitetsorienteret elektriker valby området

I mere end 6 år har KBH EL Service udskiftet lamper, planlagt og installeret diverse anlæg og andet i valby området. Vi er efterhånden blevet Valbys foretrukne elektriker. Så det er helt sikkert KBH EL Service ApS du skal vælge når du har brug for en elektriker valby. Vi har en bred palette af kompetencer, som passer lige præcis til opgave du skal have udført af en elektriker i valby. Vi er kvalitetsorienteret og kører med meget rimelige priser i forhold til den værdi vi tilbyder igennem vores arbejde som elektrikere. Vores mange års erfaring gælder bl.a. i henhold til opgaver som fx. opsætning af lyskilder, el eftersyn, tjek af HPFI-anlæg, HFI-anlæg, generel el-tjek, planlægning af diverse el-anlæg. Vi har derudover været fast elektriker i valby for en masse ejendomme og boliger. Så vi ved alt om el installationerne i valby.

Erfaren elektriker valby sparer dig en masse penge

Når du vælger en erfaren elektriker valby sparer du en masse penge. Vi har i flere år rådgivet vores kunder i valby. Vores kunder i valby er ekstremt glade for vores el arbejde i valby. Vi har udført en masse el installationer for vores kunder i valby og kan således også udføre en el installation for dig i valby. Vores erfaring indenfor el i valby tæller mere end 6 år. Vi er således rutineret indenfor el arbejdet og el service. Vi er deruodver selvfølgelig autoriseret, så al vores arbejde er autoriseret el. Der er intet ulovligt eller uprofessionelt. Der er fuld fokus på kvalitet inden for el arbejdet og el opgaverne. 

 

Fordele ved KBH EL Service

Aut. elektriker

KBH EL Service har kun autoriserede elektrikere og El-installatører.

Mange års erfaring

Vores medarbejdere har alle mange års erfaring og vi kan dermed tilbyde en bred vifte af kompetencer inden for faget.

Hele københavn

KBH EL Service kommer i en del byer indenfor Københavns-området.

Transparente

Vi sætter vi en dyd i at være transparent med både vores ydelser og priser. Det betyder at du ikke får en masse gebyrer oven i prisen.

Lave priser

At få hjælp fra en autoriseret elektriker i København behøver ikke være dyrt.

Kvalitet

Vi har ekstremt fokus på kvalitet. For dig betyder det, at når vi udfører et arbejde , så kan du være sikker på at det er gjort ordentligt.

INDHENT ET UFORPLIGTENDE TILBUD

32 45 65 76

Fokus på kvalitet

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker valby med fokus på kvalitet

 

KBH EL Service ApS er din foretrukne elektriker i valby. KBH EL Service har i mere end 6 år serviceret og udført el arbejde for vores kunder i valby. Vi har både in-house elektrikere i valby, el installatør, el montører og elektriker-elever. Vi udfører autoriseret el opgaver, el-montør-opgaver og andre opgaver inden for el. Vores viden indenfor el er altså omfattende og ligeledes er vores mange års erfaring.  Du kan igennem vores kontaktformular her på siden kontakte os eller så kan du ringe på vores telefon eller slutteligt sende en mail på kbhelservice@gmail.com. Du kan der få et uforpligtende tilbud på din el opgave. Tilbuddet er selvfølgelig gratis og uforpligtende, du hænger ikke på noget og er meget velkommen til at kontakte os. 

INDHENT ET TILBUD

32 45 65 76

Vores Værdier

Elektriker i valby med fokus på grundighed og kvalitet

Som aut. elektriker valby sætter vi fokus på grundighed, kvalitet, autorisation, ærlighed, gennemskuelighed og rimelige priser. Vi udfører en række af opgaver til både private, erhverv og instutitioner. Vi udfører mange opgaver inden for el arbejde. Disse tæller bl.a. at lægge rør, planlægge diverse el-anlæg, vi klarer komplekse installationer, opsætning af lampeudtag, opsætning af lamper, energioptimering, bolig installationer, opsætning af lyskilder, belysningsanlæg, trække kabler og andet. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på små og større opgaver, så kontakt os gerne selv hvis du har en lidt anderledes eller “anormal” opgave, som du skal have løst inden for el. Kontakt os gerne på vores mail kbhelservice@gmail.com eller igennem formularen. Har du brug for en el installatør er det altså KBH EL Service så kontakt os gerne hurtigst muligt.

elektriker i valby trækker kabler for ejendomsfirma
autoriseret elektriker i valby opsætter lamper for vores kunder i valby
din foretrukne elektriker hjælper med anlæg i valby
måling af elektrometer i valby

Kunde Anmeldelser

God service. KBL EL Service er den du ringer til, hvis du skal bruge en elektriker i København. De kom til tiden, udførte arbejdet smukt. 5 stjerner her fra.

Abdul

Privatkunde

Fantastisk! Dejligt at blive mødt af et stort smil, når medarbejderen kommer forbi og til tiden, hvilket er sjælden fornøjelse med mine erfarringer. 5 stjerner her fra.

Oliver

Privatkunde

KBH EL Service har styr på deres fag og giver en god service med i købet. Det ser man ikke for meget af i lille Danmark. God service, god kvalitet – alt i alt en rigtig god oplevelse.

Frank

Forretningsejer

Der er styr på sagerne hos det her elektrikerfirma. De kender deres kram, kommer til tiden og tager fine priser for et godt stykke arbejde. KBH EL Service kan kun anbefales.

Morten

Privatkunde

Brug for en autoriseret Elektriker?

Kontakt os i dag for et gratis prisestimat