INDHENT ET TILBUD

60 78 55 57

Elektriker østerbro

Trænger din stikkontakt til en udskiftning? Skal du have lavet et nyt køkken og har i den anledning brug for en elektriker østerbro? Eller er det måske elektriciteten i vaskemaskinen der er gået ud? Uanset om du skal have udskiftet en sikring eller løst et større problem indenfor el arbejde, så står elektriker østerbro til rådighed. KBH EL Service er et elektrikerfirma med mange års erfaring – over 6 års erfaring. Vi hjælper vores kunder på østerbro med alt indenfor el faget. Vores kunder tæller bl.a. private på østerbro, København, nørrebro og omegn. Vores kunder er private, virksomheder, statslige og kommunale institutioner samt boligforeninger. Kontakt os i dag

Få et uforpligtende tilbud her

Elektriker østerbro har mange fordele

Når du vælger elektriker østerbro får du kvalitets el arbejde. De mange kunder vi har på østerbro er alle glade for vores knivskarpe priser og vores venlige og imødekommende attitude. Hos KBH EL Service bliver du mødt af professionelle el installatører. Vi er ikke begrænset til østerbro, storkøbenhavn, eller andre byer. Vi opererer i hele Danmark og vores elektrikere er altid lokale. Er du fx. på østerbro kan du regne med at din elektriker har en del faste kunder på østerbro. Når du vælger elektriker østerbro får glæde af bl.a. følgende fordele:

  1. Færre bekymringer og problemer
  2. Dygtige el installatører på østerbro
  3. Elektriker Døgnvagt service
  4. El installatør arbejde med kvalitet
  5. Lokal virksomhed i København og meget mere.

Der er altså flere grunde til at vælge KBH EL Service, når du har brug for en elektriker på østerbro eller el installatør på østerbro.

 

Billig akut elektriker på østerbro 

KBH EL Service er ikke billig i den forstand du umiddelbart tænker. Vi er helt klart ikke de billigste på markedet i den korte bane, men i den lange bange så er vi måske den billigste elektriker på østerbro. Vi leverer nemlig altid kvalitet. Det betyder, at du ikke skal have udskiftet en el tavle år efter år, for når du vælger elektriker østerbro, så kan du være sikker på at arbejdet er kvalitetsfuldt og holder i længere tid. Vores mere end 6 års erfaring, gør at vi kan tilbyde kvalitetsfulde installationer. Så når du har brug for en autoriseret elektriker til for eksempel et el tjek, er du mere end velkommen til at kontake KBH EL Service hurtigst muligt.

 

De bedste levarandører og materialer

Hos elektriker østerbro bruger vi kun de bedste materialer og levarandører. Det sikrer dig kvalitet! Vi vægter faglighed ekstremt meget i vores el arbejde. Vi har en lang række aftaler med forskellige leverandører og har i gennem mange år testet de forskellige materialer, således vi kan være sikker på at vores kvalitetsfulde el arbejde understøttes af de materialer vi gør brug af. Derudover er vi tilmeldt en række garantiordninger, blandt andet tekniq så du kan være sikker på, at det arbejde vi udfører for dig lever op til en høj standard. Det er bl.a. disse tanker og værdier, der har gjort at vi har en masse kunder på østerbro, københavn, nørrebro og andre steder i Danmark. Du kan blandt andet finde os i følgende byer:

  1. Elektriker nørrebro
  2. Elektriker København
  3. Elektriker Amager
  4. Elektriker Frederiksberg
  5. Elektriker Valby

 

Andre fordele ved Elektriker østerbro – KBH EL Service

Aut. elektriker

KBH EL Service har kun autoriserede elektrikere og El-installatører.

Mange års erfaring

Vores medarbejdere har alle mange års erfaring og vi kan dermed tilbyde en bred vifte af kompetencer inden for faget.

Hele københavn

KBH EL Service kommer i en del byer indenfor Københavns-området.

Transparente

Vi sætter vi en dyd i at være transparent med både vores ydelser og priser. Det betyder at du ikke får en masse gebyrer oven i prisen.

Lave priser

At få hjælp fra en autoriseret elektriker i København behøver ikke være dyrt.

Kvalitet

Vi har ekstremt fokus på kvalitet. For dig betyder det, at når vi udfører et arbejde , så kan du være sikker på at det er gjort ordentligt.

INDHENT ET TILBUD

60 78 55 57

Vores kunder på østerbro siger blandt andet 

God service. KBL EL Service er den du ringer til, hvis du skal bruge en elektriker i København. De kom til tiden, udførte arbejdet smukt. 5 stjerner her fra.

Abdul

Privatkunde

Fantastisk! Dejligt at blive mødt af et stort smil, når medarbejderen kommer forbi og til tiden, hvilket er sjælden fornøjelse med mine erfarringer. 5 stjerner her fra.

Oliver

Privatkunde

KBH EL Service har styr på deres fag og giver en god service med i købet. Det ser man ikke for meget af i lille Danmark. God service, god kvalitet – alt i alt en rigtig god oplevelse.

Frank

Forretningsejer

Der er styr på sagerne hos det her elektrikerfirma. De kender deres kram, kommer til tiden og tager fine priser for et godt stykke arbejde. KBH EL Service kan kun anbefales.

Morten

Privatkunde

Brug for en autoriseret Elektriker?

Kontakt os i dag for et gratis prisestimat