Elektriker Nørrebro

Eleketriker nørrebro har mange kunder på nørrebro

Indhent et tilbud

Elektriker Nørrebro

Skal stikkontakten udskiftes, eller er det måske fejlstrømsafbryderen der klager? Uanset opgaven kan KBH EL Service klare det. Vi er specialister indenfor elektriker faget og det er din garanti for korrekte, lovlige og kvalitetsfulde el installationer.

KBH EL Service er et specialiseret elektriker firma med nogle af de stærkeste kompetencer indenfor professionelle elektriker ydelser. Vi yder hjælp til alt fra private boligejere til virksomheder til boligselskaber.

Elektriker på Nørrebro med mange års erfaring

KBH EL Service er landsdækkende og dækker således også nørrebro med vores elektriker ydelser. Vi hjælper både private, erhvervsdrivende, bolig foreninger og kommunale samt statslige instutitoner på landsplan. Vi har dog mange kunder på Nørrebro. Det er altid vores knivskarpe uddannede el installatører, der kommer ud og ser på din elektriker opgave. Fordelene ved dette er mange, blandt disse kan følgende nævnes:

  • Flere års erfaring med el installationer, både på privat men også større plan
  • Tryghed og garanti for veludført håndværk
  • Eleketriker arbejde til dit behov inkl. garanti på udført arbejde
  • Fast lav time pris
  • Rådgivning og vejledning fra eksperter i forbindelse med din el insallation

Hos KBH EL Service går vi den ekstra mil for at gøre vores kunder glade. Vi tror på at med veludført elektriker arbejde, fantastisk service, god rådgivning og rimelige priser når man langt. Vi har derfor bygget hele vores elektriker firma omkring disse centrale værdier. Vi ved også med vores +6 år i branchen, at det netop er disse værdier vores kunder værdsætter og sætter pris på. 

 

Hvad koster en elektriker på nørrebro så?

Det koster sjovt nok det samme som, hvis du boede på Frederiksberg, København, Vesterbro, Amager eller et andet sted i Danmark. Vi har dog som udgangspunkt ikke standardpriser. Ingen opgave er nemlig ens. Priserne på de materialer vi bruger, fx. en eltavle er dog selvfølgelig altid ens. Du får selvfølgelig altid et tilbud på forhånd og en fast samlet pris, på den måde ved du altid hvad el arbejdet kommer til at koste, før vi påbegynder det. Vi tager som udgangspunkt 575,- DKK pr time. Vi prissætter meget gerne din opgave, når vi lige har set den an og kan estimere tidsforbruget for denne. Vores tilbud er dog altid uforpligtende, så du kan altid takke nej, så vidt du ikke er interesseret i tilbuddet.

Døgnvagt på nørrebro

Når strømmen går ud efter arbejdstid og du har brug for en elektriker på Nørrebro, så hjælper vi gerne til. Nogle af vores elektriker har døgnvagt, hvilket betyder at I uanset tidspunkt altid kan få elektriker hjælp.

Hvad koster jeres døgnservice?

Det skal ikke være hemmeligt, at der tillæges et gebyr ved at få en elektriker ud efter klokken 20. Gebyret sikrer, at dvores hårdtarbejdende elektrikere, får det mere i løn de fortjener ved at arbejde efter normal arbejdstid.

Hent et uforpligtende tilbud til din el opgave

Du kan på relativt hurtig tid få et uforpligtende tilbud af os. Du kan blot bruge formularen, ringe eller skrive en mail til os. Vi efterstræber at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer, der kan dog i enkelte tilfælde gå længere tid.

Ofte stillede spørgsmål vedr. valg af elektriker firma

Hvilket elektriker firma skal jeg vælge
Når du skal vælge et elektriker firma kan det være vigtigt at undersøge forskellige elektriker firmaer. Der er utrolig mange elektriker firmaer på Frederiksberg, og det kan derfor virke som et umuligt valg. Kvaliteten af de forskellige firmaet svinger også utrolig meget. Det samme gør prisen. Du skal også gøre dig tanker om, hvad der er vigtigst for dig. Er det at prisen er fordelagtigt, eller er det kvaliteten? Eller måske en kombination, hvor du får mest for pengene.
Hvordan ved jeg om elektriker firmaet er godt?
Når du har snakket med elektrikeren, så er det vigtigt du både stoler på din mavefornemmelse, men også kigger efter tidligere kunders oplevelse med firmaet. Du kan tjekke dem på trustpilot, facebook siden og deres google anmeldelser. Hvis du finder et elektriker firma, som har et par dårlige anmeldelser skal du ikke være helt skræmt. Det er ret normalt at et firma, som udfører 3-4 opgaver om dagen, en gang i mellem får nogle dårlige anmeldelser fra urimelige kunder. Det er også meget normalt, at der en sjælden gang begåes nogle fejl. Du skal dog holde øje med besvarelsen af de dårlige anmeldelser. Hvis du kan se at firmaet er løsningsorienteret og gerne vil have tilfredse kunder, er det endnu et godt tegn. Er de derimod barnlige, hånlige, patroniserende eller andet skal du holde dig langt væk.

Kunde Anmeldelser

God service. KBL EL Service er den du ringer til, hvis du skal bruge en elektriker i København. De kom til tiden, udførte arbejdet smukt. 5 stjerner her fra.

Abdul

Privatkunde

Fantastisk! Dejligt at blive mødt af et stort smil, når medarbejderen kommer forbi og til tiden, hvilket er sjælden fornøjelse med mine erfarringer. 5 stjerner her fra.

Oliver

Privatkunde

KBH EL Service har styr på deres fag og giver en god service med i købet. Det ser man ikke for meget af i lille Danmark. God service, god kvalitet - alt i alt en rigtig god oplevelse.

Frank

Forretningsejer

Der er styr på sagerne hos det her elektrikerfirma. De kender deres kram, kommer til tiden og tager fine priser for et godt stykke arbejde. KBH EL Service kan kun anbefales.

Morten

Privatkunde

Brug for en autoriseret Elektriker?

Kontakt os i dag for et gratis prisestimat