Elektriker frederiksberg

Eleketriker frederiksberg har mange kunder på frederiksberg

Indhent et tilbud

Elektriker frederiksberg

Hos KBH EL Service kan pris gå hånd i hånd med høj kvalitet og god service. Vi har en række lokalkendte elektrikere på frederiksberg, der både prissætter opgaverne korrekt og ikke mindst udfører den til tiden med god service. Vores installatører tilbyder rådgivning under hele processen og vores elektrikere er selvfølgelig altid autoriseret, med mindre du har en mindre opgave og vil have den udført til en billigere pris, så sender vi en elektriker elev ud til opgaven – sammen med en el installatør, der har mange års erfaring, så vi kan være sikre på at ALLE vores el installationer er udført med kvalitet.

Elektriker med mange kunder på Frederiksberg

Hos KBH EL Service har vi mange tilfredse kunder på Frederiksberg, og vi vil gerne have endnu flere. Bor du på Frederiksberg og har du måske en mystisk stikkontakt eller et gammel lampeudtag? Så kan vi som elektriker frederiksberg hjælpe. Vores kunder på Frederiksberg, får glæde af vores mange års erfaring. Vi udfører el arbejde til skarpe priser med stort fokus på kvalitet og exceptionel service.

Hvad er prisen for en god elektriker med sans for kvalitet?

Uanset om du bor på Frederiksberg, København, Nørrebro, Vesterbro, Amager eller et andet sted på Sjælland, så har vi hos KBH EL Service som udgangspunkt ingen standardpriser. Hvorfor tænker du måske? Det skyldes at ingen opgave er ens. Vi har selvfølgelig samme pris til forskellige materialer. Eksempelvis hvis du skal have installeret en el tavle, så koster el tavlen det samme som, hvis du ikke boede på Frederiksberg. Det er mere omstændighederne og situationen, der gør indflydelse på vores el arbejde, og dermed vores pris for det specikke stykke el arbejde. Vores tilbud er dog altid uforpligtende, så kan du ikke lide tilbuddet er du altid velkommen til at takke nej uden yderligere forklaring. Du skal bare tage kontakt til os. Vores timepris er som udgangspunkt 575,- DKK, med mindre der gælder særlige eller specielle omstændigheder ved opgaven. Vi prisætter meget gerne din opgave, når vi har set den an.

Få et knivskarpt tilbud på din næste elektriker opgave

Det tager ikke mere end nogle minutter at hente et tilbud fra KBH EL Service. Du skal blot sende en mail eller insende en forespørgsel igennem formularen, så ringer vi og snakker lidt om opgaven. Hvis den passer til os, og du kan lide prisen og vilkårene, så går vi i gang til den planlagte dag og tid.

Er du i tvivl om KBH EL Service er den rette elektriker på frederiksberg, så se gerne vores anmeldelser. Vi gør nemlig et godt stykke arbejde med vores installationer og det er vores kunder rigtig glade for. Du kan læse mere i bunden af siden, hvor der er et lille uddrag af nogle af vores kunders udtalelser.

Døgnvagt elektriker

Hos KBH EL Service tilbyder vi døgnservice og vi har altid mindst en elektriker på døgnvagt. På den måde kan du altid få sendt en elektriker ud til din haste opgave. Der er dog et mindre gebyr ved bestilling af døgnvagt elektriker. Du ringer blot til hovednummeret og vil i den forbindelse komme i kontakt med omstillingen. De vil så notere din opgave, og er der tid vil vi sende en elektriker ud til opgaven.

Hvad koster jeres døgnservice?

Det skal ikke være en hemmelighed at det koster lidt mere at få en elektriker opgave klaret efter Kl. 20 end det gør før kl 20. Alle vores medarbejdere har selvfølgelig et privat liv, og vi bliver nødt til at tilbyde dem mere i løn for natte arbejde. Derfor bliver vi også nødt til at kræve lidt mere, når vi sender en elektriker ud efter Kl. 20, hvad enten det er på Frederiksberg, Amager, østerbro, Valby eller indre København.Der vil være et mindre gebyr på nattearbejde, som bestemmes ud fra opgavens omfang og størrelse.

Ofte stillede spørgsmål vedr. valg af elektriker firma

Hvilket elektriker firma skal jeg vælge
Når du skal vælge et elektriker firma kan det være vigtigt at undersøge forskellige elektriker firmaer. Der er utrolig mange elektriker firmaer på Frederiksberg, og det kan derfor virke som et umuligt valg. Kvaliteten af de forskellige firmaet svinger også utrolig meget. Det samme gør prisen. Du skal også gøre dig tanker om, hvad der er vigtigst for dig. Er det at prisen er fordelagtigt, eller er det kvaliteten? Eller måske en kombination, hvor du får mest for pengene.
Hvordan ved jeg om elektriker firmaet er godt?
Når du har snakket med elektrikeren, så er det vigtigt du både stoler på din mavefornemmelse, men også kigger efter tidligere kunders oplevelse med firmaet. Du kan tjekke dem på trustpilot, facebook siden og deres google anmeldelser. Hvis du finder et elektriker firma, som har et par dårlige anmeldelser skal du ikke være helt skræmt. Det er ret normalt at et firma, som udfører 3-4 opgaver om dagen, en gang i mellem får nogle dårlige anmeldelser fra urimelige kunder. Det er også meget normalt, at der en sjælden gang begåes nogle fejl. Du skal dog holde øje med besvarelsen af de dårlige anmeldelser. Hvis du kan se at firmaet er løsningsorienteret og gerne vil have tilfredse kunder, er det endnu et godt tegn. Er de derimod barnlige, hånlige, patroniserende eller andet skal du holde dig langt væk.

Kunde Anmeldelser

God service. KBL EL Service er den du ringer til, hvis du skal bruge en elektriker i København. De kom til tiden, udførte arbejdet smukt. 5 stjerner her fra.

Abdul

Privatkunde

Fantastisk! Dejligt at blive mødt af et stort smil, når medarbejderen kommer forbi og til tiden, hvilket er sjælden fornøjelse med mine erfarringer. 5 stjerner her fra.

Oliver

Privatkunde

KBH EL Service har styr på deres fag og giver en god service med i købet. Det ser man ikke for meget af i lille Danmark. God service, god kvalitet - alt i alt en rigtig god oplevelse.

Frank

Forretningsejer

Der er styr på sagerne hos det her elektrikerfirma. De kender deres kram, kommer til tiden og tager fine priser for et godt stykke arbejde. KBH EL Service kan kun anbefales.

Morten

Privatkunde

Brug for en autoriseret Elektriker?

Kontakt os i dag for et gratis prisestimat