INDHENT ET TILBUD

32 45 65 76

Elektriker Amager – autoriseret og serviceorienteret

Er du bosat på Amager kan du hyre os til enhver opgave indenfor elektriker faget herunder, opsætning af lyskilder, opsætning af anlæg, opsætning af diverse el-installationer. Vi opsætter også lamper i lampeudtag og lampesteder og andre opgaver, som de private primært gør brug af. Vi udfører herudover også el-tjek og el-eftersyn på amager. KBH EL Service er en københavnsk elektrikerfirma, som tager fat på større og mindre opgaver på hele Sjælland herunder også Amager. Det kræver ikke mere end blot en henvendelse fra dig. Så udarbejder vi sammen et tilbud – (et rigtig godt tilbud). Amager huser mange af vores glade kunder herunder både private, der har brug for en elektriker på amager men også erhvervsdrivende, institutioner og ejendomme der kan bruge en lokal elektriker på Amager.

En erfaren elektriker på amager sparer dig for besvær og omkostninger

Hvis ikke du til daglig sidder med elektriker-arbejde, så råder vi dig til at overlade arbejdet til en professionel og autoriseret elektriker. På den måde har du garanti for at intet går galt og at sikkerheden er i føresædet. Det vil både spare dig for tid og besvær og i den lange bane en masse penge i og med det hurtigt kan gå galt, når man kaster sig ud i projekter en elektriker skal tage sig af. Samarbejder du altså med os er du garanteret et vellykket samarbejde, hvor intet bliver overladt til tilfældigheder. Alle vores medarbejdere er grundigt oplært og uddannet. De fleste har tidligere været elektriker-elev hos os, hvor vi har haft mulighed for at oplære dem professionelt og med henblik på kvalitet, således der ikke bliver hoppet over, hvor gærdet er lavest.

 

Elektriker – lokal elektriker på Amager

Trænger du til at få installeret nye lamper, nye stikkontakt eller noget større ? og måske du i den forbindelse er på jagt efter et erfarent elektrikerfirma til at varetage opgaven? Så er KBH EL Service det helt rigtige valg. Vi besidder brede kompetencer indenfor elektriker-faget. Vi beskæftiger os med alle opgaver: større såvel som små. Vi har mange års erfaring med de fleste opgaver indenfor faget bl.a. opsætning og planlægning af anlæg, opsætning af lyskilder, el-eftersyn, el-tjek og har været fast elektriker og el-installatør for en masse ejendomme, hvor vi løbende vedligeholder en masse installationer lige fra dørtelefonanlæg til sikkerheds systemer og diverse. Kontakt os gerne på mail eller telefon. Du kan også sende en henvendelse igennem formularen foroven.

En erfaren elektriker på amager sparer dig for besvær og omkostninger

KBH EL Service udfører også en masse elektriker-arbejde indenfor industrien herunder både ejendomme, institutioner, skoler og større samt mindre firmaer. Vi tager os af alle opgaver uanset hvor stor eller hvor lille den nu er. Vi arbejder bl.a. også med automatik til industrien. Vi udfører el-arbejde i forbindelse med nybyggeri af huse, lejligheder og entrepriseopgaver som fx. kontorbyggeri og butiks byggeri. Vi hjælper også med sikrings installationer for bl.a. alarmsystemer som tyverialarmer, adgangskontrol, videoovervågning og andet sikkerhedsudstyr. Fortalt på en anden måde så tager vi os af ALLE opgaver om det er en stikkontakt, eller ophængning af lamper eller gennemgang af el-installationer. Kontakt os gerne igennem vores formular, mail eller telefonisk. Vi forsøger at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer

 

Fordele ved KBH EL Service

Aut. elektriker

KBH EL Service har kun autoriserede elektrikere og El-installatører.

Mange års erfaring

Vores medarbejdere har alle mange års erfaring og vi kan dermed tilbyde en bred vifte af kompetencer inden for faget.

Hele københavn

KBH EL Service kommer i en del byer indenfor Københavns-området.

Transparente

Vi sætter vi en dyd i at være transparent med både vores ydelser og priser. Det betyder at du ikke får en masse gebyrer oven i prisen.

Lave priser

At få hjælp fra en autoriseret elektriker i København behøver ikke være dyrt.

Kvalitet

Vi har ekstremt fokus på kvalitet. For dig betyder det, at når vi udfører et arbejde , så kan du være sikker på at det er gjort ordentligt.

INDHENT ET TILBUD

32 45 65 76

Fokus på kvalitet

Få et uforpligtende tilbud på en elektriker med fokus på kvalitet

 

Det tager ikke mere end nogle minutter at indhente et gratis og knivskarpt tilbud. På trods af at det kun tager enkelte minutter kan det resultere i at du ender med et knivskarpt tilbud, der næsten med garanti passer dit budget og din økonomi. Du skal blot tage telefonen og ringe os op eller kontakte os på vores mail kbhelservice@gmail.com Husk du også kan få håndværker fradag for elektriker og el-installationer. Er du privat har du sikkert også en vedligeholdelses konto, denne kan også bruges i forbindelse med el-installationer. Oftest koster det derfor ikke den enkelte privatperson mange penge i og med, der både er skattefradrag og vedligeholdelses konti. Vi ser frem til at høre fra dig og din opgave!

INDHENT ET TILBUD

32 45 65 76

Vores Værdier

Elektriker med fokus på kvalitet

Som aut. elektriker på amager går vi meget op i vores 5 værdier. Det afspejler sig også i vores udførelse af vores arbejde.

Vores værdier er som følger:

  1. Høj kvalitet
  2. At tage et ansvar i samfundet/give tilbage
  3. Gennemskuelighed
  4. Rimelige priser

I forhold til høj kvalitet så efterstræber vi at det udførte arbejde altså er af højeste kvalitet. På den måde sikrer vi både kundetilfredshed, godt samarbejde og god arbejds moral!

I forhold til at tage et ansvar i samfundet, så forsøger vi at give tilbage bedst muligt. Vi støtter på nuværende tidspunkt nogle klimaprojekter som fx. Miljøvenlig-pakning, plastiknejtak og stop plastik spild. I fremtiden vil vi også gerne støtte rødekors, WWF verdensnaturfond og hjerteforeningen. Det synes vi er god stil. 

I forhold til gennemskuelighed, så gør vi hele processen så transparent som muligt, når du igennem os skal have elektriker-hjælp. 

Vores priser er rimelige og altid fornuftige. De er dog ikke ekstrem billig, vi lønner vores medarbejdere rimeligt samtidig med, at vi gerne vil bibeholde kvalitet.

 

din foretrukne elektriker hjælper med anlæg i valby
elektriker i valby trækker kabler for ejendomsfirma
autoriseret elektriker i valby opsætter lamper for vores kunder i valby
amager elektriker med akut autoriseret elektriker

Kunde Anmeldelser

God service. KBL EL Service er den du ringer til, hvis du skal bruge en elektriker i København. De kom til tiden, udførte arbejdet smukt. 5 stjerner her fra.

Abdul

Privatkunde

Fantastisk! Dejligt at blive mødt af et stort smil, når medarbejderen kommer forbi og til tiden, hvilket er sjælden fornøjelse med mine erfarringer. 5 stjerner her fra.

Oliver

Privatkunde

KBH EL Service har styr på deres fag og giver en god service med i købet. Det ser man ikke for meget af i lille Danmark. God service, god kvalitet – alt i alt en rigtig god oplevelse.

Frank

Forretningsejer

Der er styr på sagerne hos det her elektrikerfirma. De kender deres kram, kommer til tiden og tager fine priser for et godt stykke arbejde. KBH EL Service kan kun anbefales.

Morten

Privatkunde

Brug for en autoriseret Elektriker?

Kontakt os i dag for et gratis prisestimat