Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [  xxxxx@xxxxxx.dk  ]. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

[  FIRMA eller personnavn  ]
[  ADRESSE  ]
[  POSTNR og BY  ]
Telefon: [  xx xx xx xx  ]
Email: [  xxxxx@xxxxxx.dk  ]

 

Hvad koster en elektriker på nørrebro så?

Det koster sjovt nok det samme som, hvis du boede på Frederiksberg, København, Vesterbro, Amager eller et andet sted i Danmark. Vi har dog som udgangspunkt ikke standardpriser. Ingen opgave er nemlig ens. Priserne på de materialer vi bruger, fx. en eltavle er dog selvfølgelig altid ens. Du får selvfølgelig altid et tilbud på forhånd og en fast samlet pris, på den måde ved du altid hvad el arbejdet kommer til at koste, før vi påbegynder det. Vi tager som udgangspunkt 575,- DKK pr time. Vi prissætter meget gerne din opgave, når vi lige har set den an og kan estimere tidsforbruget for denne. Vores tilbud er dog altid uforpligtende, så du kan altid takke nej, så vidt du ikke er interesseret i tilbuddet.

Døgnvagt på nørrebro

Når strømmen går ud efter arbejdstid og du har brug for en elektriker på Nørrebro, så hjælper vi gerne til. Nogle af vores elektriker har døgnvagt, hvilket betyder at I uanset tidspunkt altid kan få elektriker hjælp.

Hvad koster jeres døgnservice?

Det skal ikke være hemmeligt, at der tillæges et gebyr ved at få en elektriker ud efter klokken 20. Gebyret sikrer, at dvores hårdtarbejdende elektrikere, får det mere i løn de fortjener ved at arbejde efter normal arbejdstid.

Hent et uforpligtende tilbud til din el opgave

Du kan på relativt hurtig tid få et uforpligtende tilbud af os. Du kan blot bruge formularen, ringe eller skrive en mail til os. Vi efterstræber at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer, der kan dog i enkelte tilfælde gå længere tid.

Ofte stillede spørgsmål vedr. valg af elektriker firma

Hvilket elektriker firma skal jeg vælge
Når du skal vælge et elektriker firma kan det være vigtigt at undersøge forskellige elektriker firmaer. Der er utrolig mange elektriker firmaer på Frederiksberg, og det kan derfor virke som et umuligt valg. Kvaliteten af de forskellige firmaet svinger også utrolig meget. Det samme gør prisen. Du skal også gøre dig tanker om, hvad der er vigtigst for dig. Er det at prisen er fordelagtigt, eller er det kvaliteten? Eller måske en kombination, hvor du får mest for pengene.
Hvordan ved jeg om elektriker firmaet er godt?
Når du har snakket med elektrikeren, så er det vigtigt du både stoler på din mavefornemmelse, men også kigger efter tidligere kunders oplevelse med firmaet. Du kan tjekke dem på trustpilot, facebook siden og deres google anmeldelser. Hvis du finder et elektriker firma, som har et par dårlige anmeldelser skal du ikke være helt skræmt. Det er ret normalt at et firma, som udfører 3-4 opgaver om dagen, en gang i mellem får nogle dårlige anmeldelser fra urimelige kunder. Det er også meget normalt, at der en sjælden gang begåes nogle fejl. Du skal dog holde øje med besvarelsen af de dårlige anmeldelser. Hvis du kan se at firmaet er løsningsorienteret og gerne vil have tilfredse kunder, er det endnu et godt tegn. Er de derimod barnlige, hånlige, patroniserende eller andet skal du holde dig langt væk.

Kunde Anmeldelser

God service. KBL EL Service er den du ringer til, hvis du skal bruge en elektriker i København. De kom til tiden, udførte arbejdet smukt. 5 stjerner her fra.

Abdul

Privatkunde

Fantastisk! Dejligt at blive mødt af et stort smil, når medarbejderen kommer forbi og til tiden, hvilket er sjælden fornøjelse med mine erfarringer. 5 stjerner her fra.

Oliver

Privatkunde

KBH EL Service har styr på deres fag og giver en god service med i købet. Det ser man ikke for meget af i lille Danmark. God service, god kvalitet - alt i alt en rigtig god oplevelse.

Frank

Forretningsejer

Der er styr på sagerne hos det her elektrikerfirma. De kender deres kram, kommer til tiden og tager fine priser for et godt stykke arbejde. KBH EL Service kan kun anbefales.

Morten

Privatkunde

Brug for en autoriseret Elektriker?

Kontakt os i dag for et gratis prisestimat